måndag 24 oktober 2016

Kultur och motion

Må bra. Det är själva temat på resan. En blandning av motion och kultur. Och helst lite sol och bad också. Denna vecka har vi uppfyllt detta. Dessutom har vi två fantastiska dagar med högsommarvärme vilka avslutar våran Mallorcaresa.

Som gårdagen. Vilken fullträff. Nytt koncept som verkligen är över förväntan. Först - ja, efter morgonpromenad och några rörlighetsövningar som startar upp kroppen, och frukost, självklart - Valldemossa med en härlig lokalguide, klostret där Chopin bodde med sin älskarinna en vinter, rundtur och lunch. Därefter vidare till Deia (och det är här övergången från kultur till motion tar vid) nya duktiga guider, denna gång vandringsguider. Olle och mamma Åsa, båda boende på ön med huvudsaklig försörjning som vandringsledare. Vi går till Soller. Med stopp på kanonmysig restaurang med godaste juicen - och kaffe. Tre timmar, sedan kort stopp i Soller innan hemfärd med bussen som varit med oss under dagen.

Detta gör vi om. Nästa höst.

Dagen förresten. Nästan att den toppar gårdagen. En "ledig" dag. Och vad hittar man på då? Häng med i morgon, får du se.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar